slideslideslide
Workshop: Interieur Styling en decoratie
dinsdag 17 mei

U loopt al een tijdje rond met het idee uw woonruimte een andere look te geven, maar door gebrek aan inspiratie komt het er steeds niet van?

Onze workshop Interieur Styling & Decoratie helpt u op weg. U leert ondermeer dat kleine details het verschil kunnen maken. Wij reiken u tips en trucs aan waarmee uw woonruimte binnen een handomdraai een compleet andere uitstraling krijgt. U leert spelen met licht en kleurgebruik en krijgt inzicht in ruimtelijke ordening.

De workshop wordt ondersteund met visuele hulpmiddelen. Aan de hand van beeldmateriaal zult u al snel de mogelijkheden inzien. Ook uw eigen woning kan worden besproken. Aan de hand van de door u gemaakte foto�s worden op basis van de persoonlijke woonwensen adviezen gegeven hoe de ruimten kunnen worden aangepakt. U zult merken dat de opgedane inspiratie leidt tot nog meer woongenot.

Om de deelnemers zo veel mogelijk aandacht en tijd te geven als nodig is, is het aantal plaatsen voor de workshop beperkt. De workshop zal gegeven worden op dinsdag 17 mei om 19:30 in Zoetermeer.

Wilt u meer informatie of direct inschrijven? Bel 06-44868774 en vraag naar Susan Mulders of stuur een email naar ; info@2beliving.nl