slideslideslide

Werkwijze

�Je verkoopt je huis en niet je thuis�

Het verkoopstyling advies verloopt als volgt; De verkoopstylist van 2 Be Living bekijkt de woning door de ogen van een koper. Een koper is immers kritisch en zal proberen iets van de vraagprijs af te krijgen. Het is dus belangrijk dat de inrichting van de woning hem aanspreekt. Om dit te realiseren maakt de verkoopstylist foto's en aantekeningen en aan de hand daarvan brengen wij een advies uit en afhankelijk van het gekozen Styling Pakket een aanvullend rapport.

Indien u het prettig vindt om onze aantekeningen schriftelijk met aanvullende kleur- en stylingadviezen te ontvangen kunt u ook kiezen voor een Uitgebreid Consult (Life Style Pakket C). U ontvangt dan naast het consult een uitgewerkt diagnose rapport met onze adviezen erbij. Bij het rapport treft u tevens een prioriteitenlijst aan zodat u weet waar u direct mee kunt beginnen. Ook kunt u aan ons de opdracht geven om de woning tegen een vooraf vastgestelde prijs verkoopklaar te maken.

Uiteraard geven wij ook stylingadvies voor uw nieuwe of bestaande woning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met 2 Be Living 06-44868774.