slideslideslideslideslideslide

Modelwoning in de Jacobus Bellamyhove te Zoetermeer

In opdracht van Rob Swarts Makelaardij en Van Brero van Breugum Makelaardij heeft 2 Be Living de complete inrichting van de modelwoning verzorgd. De doelgroep van het appartementencomplex zijn 2 verdieners die daar samen starten of degene wiens kinderen het ouderlijk huis verlaten hebben en kleiner willen gaan wonen.

Wij hebben ons laten inspireren door mediterrane sferen en een warme en gezellige sfeer gecre´┐Żerd. Hierbij is gekozen voor de kleuren warm wit, kaki en verschillende oranje tinten. Door deze kleuren te combineren met notenhout en witte meubels geeft dit een fris maar toch sfeervol effect. Om evenwichtig licht te krijgen in de woning is voor verschillende soorten sfeerverlichting gezorgd, bestaand uit spotjes, staande lampen en indirecte verlichting. Door toevoeging van mooie planten en accessoires gaat uiteindelijk een woning echt leven!

Er zijn nog enkele woningen te koop! Kijk voor meer informatie op de website van Rob Swarts Makelaardij en Van Brero en Breugum Makelaardij.