slideslideslide

Over 2BeLiving

Mijn naam is Susan Mulders en ik ben in 2007 begonnen met 2 Be Living. Ik geef stylingadvies bij aan- en verkoop van woningen.

Al heel wat jaren ligt mijn interesse bij alles wat met wonen te maken heeft. Met echte verkoopstyling ben ik begonnen toen goede bekenden een paar terug moeite hadden met de verkoop van hun woning. De woning stond al enige tijd leeg en de potenti�le kopers konden hierdoor de mogelijkheden van het huis niet goed inschatten. Ik mocht het huis inrichten naar mijn idee en meubelkeuze en binnen 2 maanden was de woning verkocht. Toen wist ik het zeker! Dit moest mijn toekomstige beroep worden. Direct ben ik op zoek gegaan naar een goede opleiding, die ik met veel plezier en goed gevolg afgerond heb. Na het volgen van deze opleiding en met een flinke dosis enthousiasme en een goed gevoel voor kleur en harmonie ben ik met het avontuur 2 Be Living begonnen! Inmiddels heb ik al meerdere mensen blij kunnen maken met een snelle verkoop van hun woning!

Als u besluit uw woning te verkopen, is het verstandig 2 Be Living in te schakelen. Ik ben een gecertificeerd verkoopstylist en heb de opleiding bij het trainingscentrum Verkoopstyling Onroerend Goed van AAHomeRedesign met succes afgerond. De presentatie van een woning is enorm belangrijk omdat u maar ��n keer de kans krijgt om een goede 1e indruk te maken. Door de adviezen op te volgen die 2 Be Living u geeft, verkoopt u de woning sneller en vaak tegen een gunstigere prijs.

Ook als u een nieuwe woning heeft gekocht, kunt u bij 2 Be Living terecht. Door het grote aanbod kunt u soms door de bomen het bos niet meer zien. 2 Be Living helpt u met het maken van de juiste keuzes m.b.t. kleur, verlichting en indeling 2 Be Living geeft ook een paar keer per jaar workshops �Styling en Decoratie�. U leert bij deze workshop dat kleine details het verschil kunnen maken. Ik reik u tips en trucs aan waarmee uw woonruimte binnen een handomdraai een compleet andere uitstraling krijgt. U kunt te allen tijde vrijblijvend informeren naar de eerst volgende cursusdatum. Ik ben tevens verbonden als trainer/docent aan de verkoopstyling opleiding Element B.V.

2 Be Living is een adviesbureau voor particulieren en makelaars en is gevestigd in Zoetermeer. Op de contactpagina kunt u zien met welke makelaars 2 Be Living in Zoetermeer samenwerkt.